söndag 26 oktober 2008

Beautiful Katamari

Så där. Precis beställt spelet på webhallen för 399:-. Detta är Tim Shafers favoritspel. När jag var i New York nyligen gick jag förbi American Folk art museum och slog mig i slang med tjejen i presentbutiken. Jag föreslog att de skulle sälja Grim Fandango där. Spelets estetik bygger verkligen på amerikansk folkkonsttradition och hon höll med. Sedan påminde hon mig om att jag måste  spela BK. Nu har vi ingen xbox men det har V hos sin pappa så planen är att jag kommer hänga mer där (P, du läser väl inte min blogg men det är alltså planen.)


PS Ni som haft glädjen att spela världens bästa dataspel Psychonauts: visst är det lite cirkusslaktarpappan över karaktären här ovan? DS


Läs även andra bloggar om , , , , , ,

6 kommentarer:

Enok sa...

Måste va en mycket förstående fd du har som låter dig komma och gå som det passar. Men när kan han då städa ut och gå vidare, undrar jag?

Morelli sa...

han är mkt förstående vilket är bra om man har barn i hop. och han har både städat ur och gått långt vidare...redan för 10 år sen.

Enok sa...

Så många lever i skuggan av det som en gång var. Jag har själv en fd som jag länge (15 år!) tog för given tills jag en dag insåg att hon just inte gjorde det... gick vidare alltså! Kanske det inte stämmer med din fd. Han kanske har både ny familj och barn idag. Annars kan man inte va helt säker, menar jag. Stark glöd lever inte sällan och får näring länge länge länge..Du skriver hemskt bra förresten....och roligt!

Morelli sa...

Jepp, han har ny familj. Men det finns säkert många exempel på det du just skriver. & tack enok!

Enok sa...

Jag följer en del bloggar. MEN Du har en stil som övergår de flestas. Jag gillar den verkligen. Du skriver poesi som berör också. Eftersom du bjuder på dig själv rätt så mycket...måste jag få fråga HUR grejar du allt? 3 barn med 3 olika män, hörselskada, ändå åker du iväg på egen semester till Indien?! Bor i lägenhet (inte i slott med betjänter) hänger med, hinner med och håller dig informerad och i trim? Impresssed! Ändå verkar du ha alla bitar på plats inte sakna några känslomässiga bitar ! En modern kvinna i ordets alla bemärkelse. Är det verkligen INGEN som gråter, mer än du då när du läser klockängeln för barnen! Det är DÄRFÖR jag tror att dina FD måste ha avgudat DIG och hänger på din dörrklocka (bosätter sig som granne e dyl) eller väntar på telefonsamtal som aldrig kommer!?
WHAT's the hook? Har dessa män som passerat revy inte fastnat så mycket att det ställt till det?
Det verkar som du har fostrat de 2 äldsta barnen själv.
Du är verkligen 'a strong women' i ordens alla bemärkelser!

Morelli sa...

ha ha, mina sämdre sidor får du fråga de förra & min man om o nu räcker det med beröm enok!