torsdag 9 september 2010

Konsum Örnsberg

Vi var sena efter karaten O och jag så jag sprang in för att köpa bröd till middag, vi skulle göra kycklingmackor med resterna från dagen innan.
De butiksbakade bröden som låg framme i korgar var hårda. Jag gick fram till en brunhårig man och frågade om det fanns nytt bröd. Han mumlade något med bortvänt huvud och fortsatte sätta upp varor. Jag frågade igen. Då vände han sig mot mig med repliken: "Hörde du inte vad jag sa? Om du väntar en kvart."
"Ok, förlåt, jag hörde inte" sa jag.
Jag tog den hårda brödbiten i alla fall, klockan närmade sig halv åtta på kvällen och vi var hungriga. Därefter tog jag en randigkaviartub och 2 avocados och en liter mjölk och gick till kassan.
Det blev 80 kronor.
Jag frågade om de inte skulle sätta ned priset på brödet eftersom det var hårt.
"Nej, så funkar det inte", sa killen i kassan.
Jag och Olle vandrade hem och åt fläskkotlett i stället.
Brödet hamnade i soporna.
Jag kommer inte handla där igen.

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

nej där ska du inte handla igen. det säger vi om konsum varje dag men hamnar likförb där igen eftersom det är närmast. isa

9 september 2010 12:30  
Blogger Space babe sa...

Hatar dålig service. Det borde finnas nåt mer man kan göra för att demonstrera sitt ogillande. Kanske sprida budskapet som du gjort.

En gång ville jag kladda ner ett bageri på östermalm med den smaklösa aprikosmarmeladen jag köpt där för dyra pengar av en otrevlig expedit. Jag har väldigt stark känsla för hämnd.

30 september 2010 18:46  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida