onsdag 23 november 2011

Städat skrivbordet


Och värms av Alex Pragers bild av Crystal på sitt gula badlakan och i sin röda peruk. Som att jag stannade upp i den tidigare bestämda rörelsen att grotta ner mig i det som kallas jag och rota där och kalla det jag hämtar ord. (läser Knausgårds Min kamp del 2, skrattar ofta högt åt hans analyser, att de VILL se bra film men hamnar med lättsamma underhållningsfilmer och Geirs och Knausgårds dialog och grät så det skvalade när hans fru födde barn) Men här mellan hjärna och tangentbord är det tyst. Ytan inuti är hal. Det inre slippery slappery. I have nothing to say/ and I am saying it/ and that is poetry/ as I need it. (John Cage). Kan inte en läkare eller dylik auktoritet skicka mig till ett enormt varmt och extremt ljust land ensam en vecka? Då skulle det eventuellt bli liv i den inre luckan. 500 kronor för Kanarieöarna men är det varmt där?

3 kommentarer:

Space babe sa...

Det är varmt på Kanarieholmarna! Inte så varmt i havet och poolen, men i luften dryga 20 grader typ. Vi har varit på tre olika k-holmar tre olika december.

Jenny Morelli sa...

för kallt- jag vill ha 30 grader...var? ska du också börja blogga igen? ser du att jag försöker? Det var så fint det du sa apropå att skriva och simma mot sig själv- kasta upp klädesplagg på stranden...

Space babe sa...

Gambia hade 30. Fem timmar dit. Men de försöker sälja saker t en hela tiden...