tisdag 11 januari 2011

Tanten

I dag uppmärksammade DN KULTUR Fotografisk tidskrift vilket jag så klart blev glad för. Jag satt på jobbet, höll på att på svara mail, då telefonen ringde. Det var en kvinna som presenterade sig som redaktör för en obskyr kulturstidskrift och hon frågade varifrån jag fått JeongMees Yoons bilder. Kvinnan hade nämligen publicerat en av dem i SIN TIDSKRIFT för ett par år sedan men hon tyckte inte att de hade kvaliteten att platsa på första sidan...
Nehej..?
Vad svarar man på det?
Jag sade som det var att jag råkade gå in på ett galleri i Paris där de råkade hänga och AD-Anders råkade gilla dem...Kvinnan ville nu veta vem som skrivit texten om JeongMee. Det var inte mycket till text sade jag men den har jag skrivit. Kvinnan sade då att hon ville veta om journalisten som EN GÅNG skrivit en text om JeongMee Yoon i HENNES TIDSKRIFT hade sålt texten igen...Det har väl journalisten i sådana fall rätt till sade jag. Hör du, du får väl skicka din egen tidning till DN om du nu vill att de skriver om den sade jag. Det har jag gjort. Ni borde prenumerera på den. Endast 239 kronor per år sade tanten. Tack men nej tack sade jag.
Men tanten lyckades med sitt uppsåt- för idag har glädjen över att DN skrev om F smolkats ned av en tant som MÅSTE leta rätt på numret till redaktören för Fotografisk Tidskrift och MÅSTE ringa densamma för att negga och vara missnöjd för att ingen läser eller skriver om hennes alster.

4 kommentarer:

Blogger Hanna sa...

KISSTANT bort med henne.

12 januari 2011 10:09  
Anonymous Anonym sa...

Var stod det i DN. Jag har läst men såg ej??? Isapisa

12 januari 2011 13:04  
Blogger Space babe sa...

Glöm tanten. Braiga du! Jag har mejlat om prenumeration och ska också få de föregående två numren skickade till mig.

Fokusera nu på DN:s uppmärksamhet!

12 januari 2011 13:07  
Anonymous Anonym sa...

Jag läste fel DN, det var ju igår! Finfint

12 januari 2011 20:06  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida