fredag 3 oktober 2008

Bloggskugga

Det blir nog så att jag tar en veckas paus från och med i morgon. Jag ska försöka fokusera på ett annat slags skrivande nästa vecka. Vi får se om jag kan det. Det är ju otroligt lätt att blogga via mobiltelefonen. Och inte dyrt heller, jag ringde tele2. Att skicka och ta emot 1 mb kostar ca 50-80 kronor i USA, beroende på vilken nätoperatör man väljer. (Jag brukar skicka iväg ca 2 mb/månaden här hemma i Sverige.)

Saker att göra: fika med lite olika konstnärer, sitta på diners, åka till Williamsburg och shoppa kläder, bo i Green Point och i Chelsea, äta minst 2 middagar med min amerikanska bästis, ta tåget till Connecticut, ta tåg och båt till Fire Island. Chitthatta med Kungen på 8e avenyn, min stora tjocka grekiska far och förmodligen äta för mycket till middag tillsammans med honom. (Kungarna på 8 avenyn där han figurerar eller som jag kallade den: American Losers publicerades i ETC för en herrans massa år sedan. Del 1 är här, Del 2 är här, Del 3 är här.

Jag ska spana efter bekanta, gå på New Yorker-festival, vandra på Morton Street, vandra på 14:e gatan, vandra på 5 avenyn uptown, vandra på 5 avenyn downtown, vandra på Suffolkstreet och en massa andra gator.

Porträttet på mig har O målat.

Läs även andra bloggar om , , , ,

4 kommentarer:

Blogger Space babe sa...

Gud vad fin! Han är ju konstnär, gossen! Hoppas du får det jättebra, planerna låter i alla fall härliga! Hälsa bästisen.

3 oktober 2008 13:04  
Blogger Eva-L sa...

Spana efter mig också, jag åker dit på torsdag;-)

3 oktober 2008 19:14  
Blogger Morelli sa...

Kul eva l- jag ska spana!

3 oktober 2008 19:39  
Anonymous JM sa...

Jag tycker; ska en få åka till USA, ska alla få åka.

5 oktober 2008 20:11  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida