torsdag 17 januari 2008

Sen i starten

Anders Paulruds vita satinlakan ligger i en kista i min källare kom jag på häromdagen. Varför de gör det kan jag berätta lite senare idag. Det har med Kjartan Slettermark att göra. Jag gillade också honom, Anders alltså. Han var lika snäll mot alla. Det ska man vara. Men nu måste jag cykla till Moderna. Meningarna kommer som de vill och jag kan inte mobilblogga vilket smärtar mig. Man verkar inte kunna byta ut ett blogger account mot ett annat i sin mobil.

2 kommentarer:

Blogger Morelli sa...

jo, vi skulle hyra kjartans lägenhet på hornsgatspuckeln som anders hade bott i och han var där och gav oss nycklarna när vi kom och frågade om vi ville ärva hans vita satinlakan som han hade införskaffat när han hade skilt sig. Jag och min dåvarande kill hade lite kul åt det. "Skilsmässolakan"...Jag behöll dem för att sy prinsesskläder med men ett lakan ligger kvar i vår utklädningslåda. Som ett minne av en fin man som jag bara kände flyktigt.

17 januari 2008 13:08  
Blogger Space babe sa...

Ja, där var ju jag!

Vad jobbigt att man inte kan lägga in nytt bloggerkonto! Mejla dem och klaga!
Jag är väldigt glad för att man kan prenumerera på kommentarer, vilket jag störde mig på att om jag lämnat en kommentar nånstans så glömde jag gå tillbaka, och visste alltså inte om jag fått nåt gensvar.

18 januari 2008 20:09  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida